INSTÄLLT: Inbjudan till Tjolöholm Classic Motor, 22 maj 2022

2 mars, 2022

Efter att vi under Citroëns 100 års jubileum 2019 presenterade en bred uppställning av bilar som visade Citroëns utveckling vill vi nu försöka få till något igen. Vi hade ett planerat ett program för 2020 men det vi fick ju ställa in och återgå till att vårda våra bilar och hoppas på en ny vår. Nu är det alltså dags att göra ett nytt försök att ställa ut på Tjolöholm (TCM). Datum är söndagen den 22 maj.

Vi hoppas att vi tillsammans kan sätta samman en mix av vad Citroën har producerat och presentera det på ett för besökarna bra sätt. Inför 2020 hade vi planerat att t ex visa modeller som då hade ett jämt antal år sedan första presentationen. T ex SM,GS och XM som kom 1970 respektive 1990. Förutom de självklara som B11,2CV och DS/ID i olika versioner bör väl lite mer nutida som BX och C6 vara intressanta. Gärna någon bil i form av pågående renovering i körbart skick eller på släpkärra.

Vi från klubben gör en gemensam anmälan så ni behöver inte gör det om ni meddelar oss om ni är intresserade.  Din anmälan är inte bindande men om du senare får för hinder är vi tacksamma om du meddelar oss

 

Kåre Groth                          0707 23 07 20

Henrik Andersson               0760  32 23 25

 

Nedanstående är ett kort sammandrag vad som gäller, men för mer information se

TCMs hemsida:

tjoloholmclassic.se

 

Nu lite praktisk information:

  1. Utställning är öppen för besökare 10.00 – 16.00
  2. Entréavgift 140:-/vuxna, barn under 15 gratis, Bilparkering 60: – (Utställare gratis)

Praktisk information för utställare:

  1. Ni skall vara på plats senast 8.30 och får lämna tidigast 16.00.
  2. Ni betalar inget för entré för er själv eller bil/parkering, även 1 passagerare gratis.
  3. Vi behöver en kortare presentation av er bil som vi sedan skriver ut, trycker och plastar in, och som ni sedan placerar på er bil. Ni får gärna komplettera med mer om er bil med valfri dokumentation och bilder e t c.
  4. Vi hoppas att kunna fixa ett enklare partytält men ni får själva ta med er mat & dryck i det fall ni inte vill köpa på plats.

Följ gärna TCM på sociala medier.

 

PS Arvingarna kommer att spela på plats på TCM under dagen.